Gol fantasma al Nàstic-Sabadell (0-1)

L'àrbitre no va concedir a l'equip tarragoní un gol que semblava força clar i que servia per empatar el partit

El rumb del partit disputat entre el Nàstic i el Sabadell podria haver canviat després del gol fantasma que l'àrbitre no va veure. Era el minut seixanta, amb 0-1 al marcador a favor dels sabadellencs, quan els de Tarragona van tenir una oportunitat amb un córner. Després d'uns rebots, la pilota va caure a Pablo Fernández, que, a boca de gol, va xutar i la pilota va entrar després de tocar al travesser. Ni el col·legiat ni l'assistent van veure que el rebot del travesser entrés a la porteria i, tot i les protestes del públic i dels jugadors, no van concedir el gol.

El Sabadell va aconseguir la victòria al Nou Estadi Costa Daurada per 0-1. Es va avançar al minut 12 i va saber mantenir la porteria a zero, tot i les ocasions de l'equip local. Amb la victòria, els arlequinats es col·loquen a la mitja taula de la Primera RFEF, en onzena posició, i el Nàstic de Tarragona perd la bona dinàmica que portava i cau de la zona de playoffs, tot i que amb la sisena posició es manté a prop de les zones altes de la classificació.