"Kitesurf"

Gisela Pulido disputarà la final d'estil lliure del Mundial de "kitesurf" a Fuerteventura

Gisela Pulido ja és a la final d'estil lliure del Campionat del Món de "kitesurf" que es disputa a Fuerteventura. La catalana va eliminar ahir la brasilera Bruna Kajiya i ara espera rival en la lluita pel títol mundial. Seria el vuitè del seu impressionant palmarès. El "kitesurf" és un esport on hi ha competidors ben joves. La mateixa Pulido va ser campiona del món professional amb només 13 anys i ara en té 17. La jove surfista catalana ha creat escola i són molts els que en volen seguir les passes en aquest esport.

Actualitzat
Seguint les passes de Gisela Pulido

En Javier Jiménez amb prou feines aixeca dos pams del terra, però ja puja a les planxes de surf de forma innata. Només té 10 anys i ja en fa cinc que ha entrat en el món del "kitesurf". El seu somni el té clar: arribar a fer les millors maniobres vistes fins ara. La seva obsessió és poder fer els millors trucs.

Va quedar subcampió en la primera prova del circuit espanyol de "kiteboarding" a Lanzarote, però la seva curta edat li ha impedit participar en el Mundial professional de Fuerteventura. Ja ha provat el que se sent navegant en aigües de sotavent, però encara necessita continuar entrenant-se per preparar-se millor per les pròximes edicions.

Per poder competir en el circuit professional, s'ha de tenir un mínim de 14 anys. Així, el Javier haurà d'esperar tres anys per poder competir en aquest Mundial. Fins aleshores haurà de conformar-se a veure'l des de la sorra.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut