Futbol

Girona i Espanyol, en joc més de tres punts

A les 12 h, a l'estadi de Montilivi el Girona es juga bona part de les seves opcions de ser a Europa, i l'Espanyol necessita també la victòria per allunyar de forma definitiva el fantasma del descens

Actualitzat

Els dos equips catalans s'enfronten aquest matí recordant un partit d'anada que va fer mal als blanc-i-blaus i que es van endur els homes de Machín a l'RCDE Stadium (0-1).

L'Espanyol afronta avui el primer partit sense Sánchez Flores i a vuit punts dels llocs de descens, i esperen trobar un triomf que els ajudi a posar punt final als problemes esportius i socials que arrossega l'entitat les darreres setmanes.

Una derrota complicaria encara més la situació de l'equip, que fa cinc partits que no guanya, no marca i deixa males sensacions.

David Gallego, que s'estrena a la banqueta, ha convocat tots els jugadors disponibles.

El Girona viu una situació completament diferent, és l'equip revelació de la temporada i no vol deixar escapar l'oportunitat d'entrar a Europa. Els de Machín tenen una oportunitat única per col·locar-se a un punt de la sisena plaça pels partits ajornats del Sevilla i el Vila-real. Han de guanyar, sobretot després del triomf del Getafe.

Montilivi presentarà un gran ambient després de la victòria a Mendizorrotza. Els de Machín han recuperat la confiança i mantenen les opcions europees. L'objectiu, guanyar els tres partits que queden com a local. Els jugadors que han disputat més minuts tornaran a la titularitat després de les rotacions davant l'Alabès.

 

Anar al contingut