Giráldez en un entrenament
Jonatan Giráldez dirigint l'entrenament de les blaugranes (FC Barcelona)
Champions League

Giráldez: "Mai es pot tancar una eliminatòria a l'anada, però anirem a guanyar"

El Barça vol aprofitar el seu excel·lent moment per fer un pas endavant en el partit d'anada dels quarts de final de la Champions que demà les enfrontarà amb la Roma a l'Estadi Olímpic

Imma Casares FerreiroActualitzat

Intractables a la lliga, on són líders amb 66 punts, el Barça demà torna a la Champions. A partir de les 21.00 s'enfrontaran a la Roma l'actual líder de la Sèrie A, però que aquesta temporada s'estrena a la màxima competició europea.

L'entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, qüestionat sobre la possibilitat de deixar l'eliminatòria encarrilada abans de jugar al Camp Nou, es mostra prudent: "Tot dependrà de la dinàmica i de com estiguem d'encertades, però mai es pot tancar una eliminatòria a l'anada. De moment hem de jugar demà i ja tindrem temps per pensar en la tornada."

Giráldez admet que han vist molts partits de la Roma, però això no canviarà l'estil blaugrana:

"Nosaltres acostumem a tenir la iniciativa i a dominar perquè és el camí per marcar i guanyar. Demà serà molt important detectar a l'inici de partit la pressió que ens puguin fer les rivals i a partir d'aquí hem de fer per sentir-nos còmodes i treure un bon resultat."


El tècnic gallec no s'ha mostrat preocupat per les baixes de Clàudia Pina i Mariona Caldenteny "perquè tenim jugadores polivalents que poden fer el seu rol". També ha comparegut una extramotivada Salma Paralluelo:

"És la meva primera Champions; només puc dir que estic molt il.lusionada i que tinc moltes ganes i motivació; vull que arribi el partit perquè serà molt maco."


En la seva primera temporada al Barça, Salma Paralluelo està rendint a un nivell altíssim tant pel que fa al joc com a la seva aportació en forma de gols:

"Trobo que sí, que la meva adaptació ha estat molt ràpida. A partir d'aquí, estic molt contenta amb l'aportació que estic fent a l'equip. Em centro a contiuar creixent i estic amb molta il.lusió i gana per demà. Espero estar a l'alçada".

 

Anar al contingut