Barça

Canvi d'estratègia del Barça: gir de guió al serial Neymar

El Barça espera resposta del PSG a la seva oferta per Neymar en un retorn al Camp Nou que va camí d'eternitzar-se

Actualitzat

El canvi d'estratègia del Barça per incorporar Neymar no acaba de fer el pes al París Saint-Germain. El club francès no veu amb bons ulls deixar marxar el brasiler cedit amb opció de compra, i els blaugranes descarten un intercanvi de jugadors després de la marxa de Coutinho.

Els catalans esperen una resposta que, segons el club, arribarà aviat. Els blaugranes esperen que Neymar faci pressió internament, però de moment el jugador no s'ha pronunciat públicament en tot aquest serial.

Versions contràries als mitjans francesos

L'edició de l'Équipe d'aquest dimarts assegura que el PSG està obert a una cessió de Neymar al Barça, amb opció de compra, tot i que inicialment preferís recuperar la inversió aquesta temporada.

El mateix mitjà explica que, segons fonts del PSG, el club francès només estaria interessat a cedir el brasiler si es satisfan les condicions financeres que demanen.

Le Parisien, en canvi, dona per fet que, en cap cas, el PSG acceptarà aquesta oferta del Barça per Neymar. I, tot plegat, amb el Reial Madrid a la recambra i amb nous actors en escena.

Mitjans internacionals publiquen que la Juventus ofereix Dybala a canvi de Neymar. Un jugador que a París veurien com el relleu ideal del brasiler.

ARXIVAT A:
Neymar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut