Miguel Ángel Gil Marín en una imatge d'arxiu
Barça

Gil Marín no descarta demandar el Barça pel fitxatge de Griezmann

El conseller delegat de l'Atlètic de Madrid assegura que disposa de proves que acreditarien que el club blaugrana i el davanter francès tenien un acord amb data anterior a l'1 de juliol, quan la clàusula de rescissió del jugador baixava 80 milions d'euros, de 200 a 120

Actualitzat

Nou capítol en el serial del fitxatge d'Antoine Griezmann pel Barça, i és que el conseller delegat de l'Atlètic de Madrid, Miguel Ángel Gil Marín, assegura en una entrevista a la cadena de televisió ESPN que disposa de proves que acreditarien un acord entre el club blaugrana i el davanter francès amb data anterior al fet que la clàusula de rescissió de contracte baixés de 200 a 120 milions d'euros:

"Jo sé el que existeix perquè ho tinc. Hem presentat una denuncia tant a la Federació com a la Lliga i, de moment, no entrarem en l'àmbit de magistratura que és on podríem relcamar la diferència. Estem mantenint converses amb els nostres serveis jurídics per veure fins on podem arribar.

Tampoc volem fer-nos mal gratuït entre clubs. Veurem què passa les pròximes setmanes. La denúncia seguirà el seu curs i quan es resolgui per part de les instàncies esportives, ja decidirem si anem o no a la justícia ordinària."

 

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut