Gil Manzano ha expulsat els tres integrants de la famosa MSN blaugrana
Barça

Gil Manzano completa el hat-trick d'expulsions de l'MSN

L'àrbitre extremeny s'ha convertit en el primer col·legiat del futbol espanyol que expulsa Leo Messi en un partit oficial amb el Barça. Abans ja havia expulsat Luis Suárez i Neymar quan vestien de blaugrana

L'àrbitre extremeny Jesús Gil Manzano ha entrat a la història del futbol espanyol després de convertir-se en el primer col·legiat que expulsa Leo Messi en un partit oficial amb la samarreta del primer equip del FC Barcelona. El crac argentí va veure la vermella directa per donar un cop a la cara a Asier Villalibre durant la final de la Supercopa d'Espanya contra l'Athletic Club a l'estadi de La Cartuja de Sevilla.

Gil Manzano va ensenyar la targeta vermella a Messi després de revisar la jugada al VAR (Marcelo del Pozo / Reuters)

Amb aquesta expulsió, Gil Manzano completa el seu hat-trick particular i ja ha expulsat els tres integrants de la famosa MSN blaugrana, formada per Messi, Suárez i Neymar, una fita que cap àrbitre de la Lliga espanyola havia assolit abans.

El primer dels tres integrants expulsat per Gil Manzano va ser Luis Suárez el 7 de febrer del 2017 durant la tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou. En aquell partit, l'àrbitre extremeny també va expulsar Sergi Roberto. El davanter uruguaià va veure dues targetes grogues i es va perdre la final de Copa, tot i les al·legacions presentades pel club blaugrana.

Dos mesos després, Gil Manzano es va tornar a creuar en el camí del Barça. El 8 d'abril del 2017, en un partit de Lliga contra el Màlaga a La Rosaleda, Neymar va ser expulsat per dues grogues i va deixar el seu equip en inferioritat numèrica. Els blaugranes van acabar perdent el duel per dos gols a zero.

I el tercer i últim integrant de l'MSN expulsat per Gil Manzano va ser Leo Messi a la final de la Supercopa. En aquest cas, l'argentí va ser castigat amb targeta vermella per un donar un cop a Villalibre en una jugada que el col·legiat va haver de revisar al VAR perquè no havia vist l'acció en directe sobre el terreny de joc.

 

Anar al contingut