Bàsquet

Giannis Antetokounmpo fa el seu rècord d'anotació a l'NBA

El pivot grec ha anotat 55 punts en el triomf dels Milwaukee Bucks sobre els Washington Wizards (123-113)

Redacció Esport3Actualitzat

Giannis Antetokounmpo va acabar el 2022 encès i ha començat el 2023 encara millor. Va acabar el desembre firmant 45 i 43 punts a Chicago i contra Minnesota, respectivament, i en el seu primer partit de l'any, el pivot grec ha batut el seu rècord personal d'anotació. Després de perdre's la derrota dels Milwaukee Bucks el primer dia de l'any, contra els Washington Wizards, Antetokounmpo ha anotat 55 punts en el triomf dels Bucks sobre els mateixos Wizards (123-113), en un partit que ha suposat una ràpida revenja per als de Wisconsin.   

Anteto ha anotat dinou punts al quart temps, quan la pilota cremava, i ha arrodonit les seves estadístiques amb deu rebots capturats i set assistències. Sota el seu lideratge, els Bucks es consoliden en la tercera posició de la Conferència Est, pressionant uns Celtics que han caigut estrepitosament a la pista dels Oklahoma City Thunder (150-117). 

El recital d'Antetokounmpo arriba en un moment especialment inspirat per als solistes. Als 71 punts que va obtenir Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers), s'hi han d'afegir els 54 de Klay Thompson (Golden State Warriors) davant els Hawks el mateix dia.    



 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut