Ciclisme

Giacomo Nizzolo guanya el Circuit de Getxo

El ciclista italià Giacomo Nizzolo s'ha adjudicat l'edició número 76 del Circuit de Getxo, Memorial Germans Otxoa, al davant del seu compatriota Giovanni Aleotti i del colombià Santiago Buitrago

Arcadi AlibésActualitzat

L'actual campió d'Europa de fons, l'italià Giacomo Nizzolo, ha completat la seva gran temporada amb una victòria a la clàssica basca del Circuit de Getxo, que s'ha decidit en un esprint entre quatre corredors.

La cursa ha estat marcada durant molts quilòmetres per una escapada d'onze corredors, entre els quals hi havia un dels favorits, l'eslovè Matej Mohoric, segon classificat dissabte a la Clàssica de Sant Sebastià.

Després de molts atacs i contraatacs, s'ha format un grup de quatre corredors que s'han jugat la victòria al final de la setena volta al circuit. Nizzolo era el més ràpid dels quatre i, a més, coneixia l'arribada, ja que l'any passat va ser el segon classificat, darrere de Damiano Caruso. No hi ha hagut sorpresa i ha pogut imposar la seva punta de velocitat per superar Giovanni Aleotti, Santiago Buitrago i Ide Schelling.

Molts dels corredors que han disputat aquesta cursa seran presents a partir de dimarts a la Volta a Burgos, que també es veurà en directe pel canal Esport3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut