Boateng i Muntari, durant el partit davant d'Alemanya (Foto: Reuters)
Mundial

Ghana expulsa Muntari i Boateng el dia en què es juga el pas als vuitens de final del Mundial

El que podia ser un dia important per a la selecció ghanesa ha començat malament. Dos dels seus millors jugadors, Sulley Muntari i Kevin-Prince Boateng, han estat expulsats de la delegació i no jugaran el decisiu partit davant Portugal. Muntari ha agredit un directiu de la Federació, mentre que Boateng ha insultat el seleccionador durant un entrenament de l'equip.

Actualitzat

El que podia ser un dia important per la selecció ghanesa ha començat malament. Dos dels seus millors jugadors, Sulley Muntari i Kevin-Prince Boateng, han estat expulsats de la delegació i no jugaran el decisiu partit davant Portugal. Muntari ha agredit un directiu de la Federació, mentre que Boateng ha insultat el seleccionador durant un entrenament de l'equip.

La Federació ha comunicat que tots dos estan suspesos de manera indefinida i amb caràcter immediat just unes hores abans del decisiu partit davant Portugal. Les "Black Stars" encara mantenen unes opcions mínimes de classificació si superen Portugal i depenent del resultat que hi hagi a l'Alemanya-Estats Units.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut