La jugadora arriba després de no renovar amb el Madrid CFF (FCBfemeni)
La jugadora arriba després de no renovar amb el Madrid CFF (FCBfemeni)
BARÇA

Geyse Ferreira, tercer reforç del Barça

La jugadora brasilera arriba a l'equip de Jonatan Giráldez després de no renovar amb el Madrid CFF

Redacció Esport3Actualitzat

Primer, Núria Rábano. Després, Lucy Bronze. Ara, Geyse Ferreira. El Barça de Jonatan Giráldez no perd el temps. L'equip ja ha anunciat tres dels reforços de cara a la temporada que ve --a més del retorn de Laia Codina--. Aquest diumenge, el club ha confirmat el fitxatge de Geyse Ferreira, que arriba del Madrid CFF com a agent lliure, després de no renovar amb l'entitat.

La jugadora brasilera arriba al club blaugrana com a màxima golejadora de la Lliga Iberdrola, juntament amb Asisat Oshoala, totes dues amb una vintena de gols. Un nou actiu que el Barça lliga a la disciplina del club fins al 2024.

Estic contenta per haver compartit ser la màxima golejadora amb Oshoala i també per compartir vestidor amb ella a la propera temporada

A banda de la seva trajectòria al Madrid CFF les temporades 17/18 i del 2020 fins avui, Geyse Ferreira havia militat al Benfica la temporada 2018/19 i és internacional amb la selecció del Brasil. De fet, ha estat la jugadora més important per a la 'canarinha' en diverses ocasions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut