La jugadora s'incorporarà a la disciplina blaugrana en les properes setmanes
FUTBOL

Geyse Ferreira, campiona de la Copa Amèrica amb el Brasil

La nova jugadora del Barça ha aixecat el trofeu amb la seva selecció, després d'imposar-se 0-1 a Colòmbia

Després que fa una mica més d'un mes s'anunciés que fitxava pel Barça, Geyse Ferreira s'ha proclamat campiona de la Copa Amèrica amb la seva selecció. La nova davantera blaugrana ha aixecat el seu vuitè trofeu continental amb la "canarinha" en una final en què ha disputat pocs minuts.

Un partit en què les brasileres han aconseguit guanyar per la mínima, amb un gol de penal poc abans del descans de Debinha. De fet, Colòmbia sortia com a favorita, en disputar el partit a casa seva. Finalment, tot i la intensitat de l'enfrontament, el Brasil ha aixecat el trofeu.

Bon dia a tots els que s'han llevat campions d'Amèrica! Gràcies a tots pel vostre suport. Ara toca celebrar-ho i descansar una mica. Aviat n'hi haurà més! Estem junts!

Després de disputar tota la competició continental, Ferreira gaudirà de prop de deu dies de descans, abans d'incorporar-se a la disciplina del seu nou equip, el Barça.