Gerard Piqué amb Ibai Llanos
Gerard Piqué amb Ibai Llanos
Futbol

La Queens League pren forma: Ibai Llanos anuncia el seu equip

La versió femenina de la Kings League ja té el primer equip confirmat

Redacció Esport3Actualitzat

L'"streamer" Ibai Llanos ha anunciat el primer equip de la Queens League amb una piulada i ha convidat futurs entrenadors o entrenadores a unir-se al projecte:

Serà la versió femenina del seu equip Porcinos FC de la Kings League, en una lliga de futbol 7.

Gerard Romero dona detalls de la Queens League

Aquest dilluns, dins el programa "Tot es mou", de TV3, Gerard Romero va anunciar la creació d'una vicepresidència de la lliga que serà l'encarregada de gestionar tot el que té a veure amb la Queens League.

També va anunciar que en qüestió de 15 dies o tres setmanes hi haurà la presentació oficial d'aquesta Queens League. El draft serà durant el mes de març.

També va confirmar que divendres es podria desvelar el nom del jugador bomba de l'equip d'Ibai que formarà part de la competició i que podria jugar en la jornada de diumenge que ve.

I va revelar un possible acord amb la ciutat de Barcelona a través de la seva alcaldessa, Ada Colau, després que el mateix Ibai Llanos li truqués per acollir algun tipus d'esdeveniment relacionat amb la competició.

El CEO de la competició, Oriol Querol, va explicar en el seu dia que:

"Volem preparar-nos per a l'arribada de la Lliga femenina. A partir del maig, serà els dissabtes. Tindrem, els dissabtes, Queens, i els diumenges, Kings. De moment, ens centrem en això."

Helena Garcia Melero, futura presidenta?

Fins i tot, al llarg de l'entrevista a l'streamer català hi ha hagut moments per intentar un fitxatge mediàtic per a la Queens League:

 

 

ARXIVAT A:
Kings League
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut