Barça

Gerard Quintana convida el Barça al Sant Jordi

El líder dels Sopa de Cabra proposa a les jugadores que vagin a l'últim concert de la gira al Sant Jordi per homenatjar-les i cantar "L'Empordà" a l'escenari

Laura BruguésActualitzat

Amb la cançó "L'Empordà", de Sopa de Cabra, Aitana Bonmatí i Laia Codina celebraven fa un any la consecució de la Champions a Göteborg. El vídeo de les dues jugadores cantant la cançó es va fer viral. 

"Ho vaig veure perquè segueixo el Barça femení. "L'Empordà" en un moment de màxima eufòria, de celebració de plenitud, va ser molt maco i emocionant", explica el líder dels Sopa de Cabra, Gerard Quintana.

Els Sopa de Cabra van reaccionar ràpid convidant-les a un concert de la gira a través de Twitter. Una trobada, però, que encara està pendent.

"El calendari esportiu és exigent, després hi va haver la substitució de l'entrenador i potser hem esperat per celebrar els dos títols junts amb la Champions que ara han de guanyar davant de l'Olympique de Lió", ha aclarit Gerard Quintana.

Els Sopa de Cabra segueixen amb la gira "Ben endins", i Gerard Quintana ha aprofitat els micròfons de TV3 per convidar el Barça el 26 novembre en l'últim concert de la  gira que faran al Sant Jordi per homenatjar-les. Amb l'afegit que, si les jugadores volen pujar a l'escenari a cantar "L'Empordà", estan convidadíssimes.

Gerard Quintana veurà la final de Champions amb el desig que les blaugranes tornin a alçar el trofeu de campiones.

Si sentim "nascut entre Blanes i Cadaqués molt tocat per la tramuntana", serà un bon senyal que s'ha aconseguit, ha conclòs Gerard Quintana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut