Futbol

Gerard Piqué ultima la compra del FC Andorra

Kosmos, l'empresa del central del Barça, negocia per adquirir el club degà del Principat tot i que l'equip ha explicat que "cap de les negociacions iniciades ha conclòs"
Actualitzat
TEMA:
Gerard Piqué

Gerard Piqué, en una imatge recent

Gerard Piqué ja va avançar fa uns dies en una entrevista a France Football que entre els seus plans hi havia la possibilitat d'adquirir un club de futbol. El Diari d'Andorra ha desvelat aquest dimecres que l'equip en qüestió seria el Futbol Club Andorra, el club degà del Principat.

Segons aquesta informació, Kosmos (l'empresa de Piqué) assumirà el deute actual del club, que és d'uns 200.000 euros. El grup empresarial s'encarregarà de la gestió econòmica i esportiva del club. Control total. En l'àmbit esportiu, l'objectiu és dur l'Andorra al futbol professional espanyol.

L'Andorra, radicat a Andorra la Vella, és l'equip amb més historial del Principat. Fundat l'any 1942 i adscrit a la Federació Catalana de Futbol, el seu èxit més gran va ser el títol de la Copa Catalunya l'any 1994, guanyant el Barça a les semifinals i l'Espanyol a la final. L'equip tricolor va militar durant molts anys a Segona B, tot i que ara juga a Primera Catalana.

El Futbol Club Andorra nega que les negociacions hagin conclòs

El club andorrà ha explicat en un comunicat compartit a les xarxes que l'equip "ha tingut converses amb diversos grups inversors amb vista a assegurar el complicament dels seus objectius esportius i millorar la situació econòmica", però "cap de les negociacions inicidades ha conclòs".

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué