Barça

Gerard Piqué sobre els polítics empresonats: "No van fer res per passar-se vint anys a la presó"

El jugador del Barça ha tornat a sortir en defensa dels processats per l'1 d'octubre que són jutjats aquests dies pel Tribunal Suprem

Actualitzat

Gerard Piqué ha comparegut a la zona mixta del Santiago Bernabéu i, una vegada més, ha tingut unes paraules per als polítics catalans independentistes que són jutjats aquests dies al Tribunal Suprem.

"El futbol i la política estan barrejats. Som gent pública que tenim les nostres opinions. Ja vaig dir que em sembla injust aquest judici. He viscut a Catalunya el que va passar i aquesta gent no és culpable. No van agredir ningú, no hi va haver violència, ha estat tot molt pacífic.

No ens escoltem, en aquest país; cadascú diu el que vol i no escolten ni polítics, ni tertulians ni ningú. Jo, l'altre dia, només vaig dir la meva opinió. Es pot no estar-hi d'acord, com el senyor Carlos Herrera, que em va dir 'Gerardo', despectivament, en lloc del meu nom, Gerard. Em va dir 'cretí', però jo ni li canviaré el nom ni l'insultaré; els meus pares em van ensenyar que el respecte és una altra cosa. Que es pot no estar d'acord, però, si escoltem una mica, es pot arribar a trobar un consens. Però la gent no escolta. Aquesta gent no és culpable. Els Jordis, ¿es mereixen anar a la presó vint anys per haver pujat a un cotxe de la Guàrdia Civil? Hi van pujar per demanar que la gent marxés. Això no té res a veure amb la independència; estem parlant del futur d'unes persones que el que van fer no és per passar-se vint anys a la presó. És la meva opinió i vull que es respecti."

 

Les paraules de Piqué s'han convertit en una autèntica tempesta a les xarxes fins a tal punt que l'eludit Carlos Herrera, aquest diumenge al matí, li ha demanat disculpes públicament

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéJudici procés
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut