Futbol

Gerard Piqué s'entrena sense xiulets amb la selecció espanyola en una sessió de portes obertes a Las Rozas

Un diari regional de La Rioja ha començat una campanya a través de les xarxes socials per demanar que l'afició aplaudeixi Piqué en el partit contra Luxemburg a Logronyo amb l'etiqueta #AplaudamosaPique

Actualitzat

L'última parada de la lliga va tenir un protagonista: Gerard Piqué. El defensa català del FC Barcelona va ser xiulat pels seguidors de la "roja". El central blaugrana ha tornat a la selecció espanyola. I, de moment, sense xiulets. Piqué s'ha entrenat aquest dimarts a la tarda a les instal·lacions de la federació espanyola a Las Rozas en una sessió de portes obertes. Quan ha saltat al terreny de joc, la reacció del públic ha estat d'indiferència.

Ara, el gran dubte serà veure i sentir com reaccionen els aficionats de Logronyo divendres, en el partit contra Luxemburg, classificatori per a l'Eurocopa. De moment, els seguidors madrilenys han fet una treva amb el blaugrana i a La Rioja sembla que volen anar pel mateix camí. El diari regional "Diario de La Rioja" ha començat una campanya a través de les xarxes socials per demanar que l'afició aplaudeixi Piqué amb l'etiqueta  #AplaudamosaPique.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut