Futbol

Gerard Piqué, rebut amb hostilitat a Alacant l'endemà de confirmar que es queda amb la selecció espanyola

En l'útim entrenament a porta oberta que s'ha fet aquest vespre a l'estadi Rico Pérez, l'afició alacantina ha tornat a xiular i escridassar el jugador del Barça quan ha sortit a la gespa

Actualitzat

L'endemà de la roda de premsa en què Gerard Piqué explicava que, a la selecció espanyola, no s'hi va per patriotisme sinó per capacitat futbolística, el blaugrana ha pogut comprovar que els seus arguments no han estat assumits de bon grat per l'afició espanyola. El central barceloní ha estat rebut amb xiulades i crits de "fora, fora" a l'arribada de l'expedició a Alacant. En contrast, alguns cartells en to conciliador amb el central del Barça.

En l'últim entrenament a porta oberta que s'ha fet aquest vespre a l'estadi Rico Pérez, l'afició alacantina ha tornat a xiular i escridassar el jugador del Barça quan ha sortit a la gespa.

Piqué és un dels jugadors més convocats per l'actual seleccionador espanyol, Julen Lopetegui, que ja ha assegurat que continua comptant amb ell malgrat la controvèrsia que comporta la seva presència pel fet d'haver secundat el referèndum d'autodeterminació a Catalunya. Espanya juga aquest divendres a Alacant contra Albània per assegurar-se el bitllet per al Mundial de Rússia 2018.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut