Gerard Piqué va tornar a ser substituït per molèsties musculars (Reuters)
Gerard Piqué va tornar a ser substituït per molèsties musculars (Reuters)
Barça

S'aguditzen els problemes físics de Gerard Piqué, que podria dir adeu a la temporada

L'estat de l'adductor del central de la Bonanova va empitjorar amb l'esforç dels primers minuts contra el Mallorca i és baixa indefinida

Redacció Esport3Actualitzat

Aquesta podria ser la definitiva. Els problemes musculars que Gerard Piqué arrossega des de fa temps s'han intensificat amb els sobreesforços que el central ha estat disposat a fer pel seu equip en les darreres jornades.

Amb un comunicat mèdic publicat aquest dijous el FC Barcelona informa que el jugador té una "reagudització de la tendinopatia de l'adductor llarg" de la cama esquerra i és baixa segura per a la visita de dissabte al camp del Betis. De fet, el barceloní podria haver dit adeu al que queda de temporada, malgrat que la nota especifica que l'evolució en marcarà la disponibilitat.  

En el darrer mes, Piqué ha hagut d'abandonar el partit a la primera part al camp de l'Eintracht i a casa contra el Mallorca el passat cap de setmana amb evidents senyals de dolor. A Sant Sebastià, el dia 21 d'abril, la història es va repetir però va resistir fins a ben entrada la segona meitat.

De confirmar-se que no estarà a disposició de l'entrenador per als quatre partits de Lliga que queden -- ni tampoc a la minigira australiana -- Xavi haurà d'esborrar el seu nom, com abans ha hagut de fer amb Sergi Roberto i Nico, fins a la temporada vinent. Fins ara, el tècnic de Terrassa sempre ha reconegut que el defensa coneix bé el seu cos i ha decidit quan ha pogut jugar.

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut