Gerard Piqué
Gerard Piqué
Barça

Gerard Piqué, prudent després de l'aturada pel coronavirus: "No volem que es precipiti l'inici de la Lliga"

Actualitzat

Gerard Piqué ha parlat en una entrevista a Movistar sobre la represa de la competició després de gairebé dos mesos d'aturada com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus. El defensa blaugrana veu amb bons ulls tornar a jugar, però sempre que es compleixin les garanties sanitàries:

"Els jugadors estem ben informats de tot el protocol. Hem començat a entrenar-nos. De moment, estem còmodes. Però és millor l'experiència d'entrenar-se en grup. Tota mesura de precaució és benvinguda. Tothom ha de conèixer el protocol i complir-lo a peu de la lletra. Si cadascú fa cas, tot anirà bé."

 

Una nova manera de fer en els entrenaments

"No he vist entrenar-se Messi, només me l'he creuat a distància al pàrquing. Tots ens entrenem en camps diferents; jo estic amb Sergi Roberto i Busquets en un camp, però estem separats."

 

El 12 de juny, una data per a la represa?

"No volem que es precipiti l'inici de la Lliga. Fa molt temps que estem aturats, sense poder fer amistosos. M'agradaria que es tingui en compte que hem d'estar ben preparats perquè es vegi un bon espectacle. Uns dies més d'entrenament no ens aniran malament."

 

Jugar a porta tancada

"No ens agrada jugar sense públic, però és això o quedar-se sense acabar la Lliga i seria lleig, tot i que anem líders."

 

Opcions per guanyar la Lliga

"Esperem guanyar la Lliga. És complicat pensar en una celebració sense tocar-nos. Esperem estar en una situació diferent i celebrar-ho com toca."

Anar al contingut