Gerard Piqué
Gerard Piqué ha tingut descans aquest dissabte (Reuters)
Futbol

Gerard Piqué no s'entrena amb permís de Luis Enrique i descansarà en el partit contra el Granada

El tècnic el reservar de cara al partit de dimecres contra el Sevilla, atès que el central acumula quatre targetes grogues i ha arribat cansat de la selecció espanyola

Actualitzat

El primer equip del FC Barcelona ha fet l'últim entrenament previ al partit d'aquest diumenge contra el Granada i la principal novetat de la sessió ha estat l'absència de Gerard Piqué.

El central ha rebut permís de Luis Enrique per descansar, la qual cosa, en la vigília d'un partit, deixava clar que no entraria en la convocatòria. A part de la polèmica mediàtica de la recent aturada, ha jugat els dos partits amb la selecció espanyola, i arrossega cansament i alguna molèstia física lleu.

A més, Piqué acumula quatre targetes grogues en aquest moment en la Lliga, i corre el risc de perdre's un matx complicat contra el Sevilla, dimecres que ve.

Pel que fa a la resta de la plantilla, Luis Enrique ha pogut comptar amb tots els jugadors disponibles, fins i tot Lionel Messi, que s'ha presentat a la ciutat esportiva voluntàriament tot i que també tenia permís. L'argentí no podrà jugar contra el Granada, precisament, per acumulació de targetes.

A la baixa per lesió d'Aleix Vidal s'hi ha afegit la d'Arda Turan, amb una contractura d'abductor. Carles Aleñà ha estat el jugador del filial que Luis Enrique ha decidit cridar a aquest entrenament.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut