Piqué durant l'escalfament previ contra el Mallorca.
Piqué durant l'escalfament previ contra el Mallorca.
Barça

Gerard Piqué passa proves mèdiques i es descarta una lesió important

El central blaugrana arrossega unes molèsties a l'adductor de la cama esquerra

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué ha passat proves mèdiques aquest matí a la Ciutat Esportiva del Barça després de no poder acabar el partit. Les proves descarten que el jugador tingui una lesió a la zona de l'adductor.

De fet, el defensa va demanar el canvi en el 28 de la primera part. Ja fa algunes setmanes que juga amb molèsties.

Tal com va destacar l'entrenador blaugrana, Piqué porta setmanes jugant amb molèsties i està forçant per poder competir.

Aquest diumenge, però, el central va dir prou en ple partit. Piqué no va arribar a la mitja part i va necessitar el canvi al minut 28 de la primera part. El jugador va intentar aguantar tot i que se'l veia amb molèsties durant molts minuts, però finalment Eric Garcia va entrar en el seu lloc.

La història es repeteix

El que li va passar aquest diumenge al Camp Nou ja li va passar en l'anada dels quarts de final de la Lliga Europa, contra l'Eintracht de Frankfurt. En aquella ocasió, Piqué va ser substituït al minut 23 de joc i va deixar el seu lloc a Clement Lenglet.

"Amb Piqué ens sentim més segurs"

Al final del partit, Xavi va explicar d'una forma molt gràfica la situació en què es troba el jugador. La jerarquia del defensa de la Bonanova fa que, tot i el dolor, sigui ell qui decideixi si es veu amb cor de jugar: 

Són les seves sensacions les que manen. Ha començat molt be però en una jugada que ha anat al tall ha notat dolor. Ha volgut forçar però al minut 25 se m'ha apropat i m'ha dit que no podia continuar. Agrair-li l'esforç que està fent. Amb ell ens sentim més segurs.

Torna a veure el resum del Barça-Mallorca (2-1):

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut