Actualitat blaugrana

Gerard Piqué ja és oficialment nou jugador del Barça

El Barcelona ha anunciat oficialment la contractació fins al 30 de juny del 2012 del migcampista Gerard Piqué, fins ara jugador del Manchester United. El jugador català, criat futbolísticament al planter del Barcelona, tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros, segons ha informat el club blaugrana. Piqué, nét de l'exdirectiu del Barcelona Amador Bernabéu, va fitxar l'any 2004 pel Manchester United, encara que va jugar al Saragossa com a cedit en la temporada 2006-07.

Actualitzat

Piqué, un noi de la casa

Gerard Piqué va jugar a les categories inferiors del Futbol Club Barcelona quatre temporades, des dels 14 fins als 17 anys. Era el central amb més projecció del planter gràcies a una bona qualitat defensiva i tècnica i a l'alçada, que li va permetre marcar molts gols amb la samarreta blaugrana. Però l'estiu del 2004 no va acceptar la proposta de renovació del Barça i va fitxar pel Manchester United. Això sí, sense tancar la porta al seu retorn.

De seguida va debutar amb el primer equip a la Cup, la Copa anglesa, i fins i tot a la Champions. Tot i això, la majoria de partits els va disputar amb el filial. Per aquest motiu, fa dues temporades, el conjunt que dirigeix Alex Ferguson el va cedir al Saragossa.

A la capital aragonesa va tenir més oportunitats i en una eliminatòria de Copa va marcar un gol contra el Barça. Aquesta última temporada, un altre cop al Manchester, on ha jugat 13 partits. 9 de la Lliga, 1 de la Cup i 3 de la Champions, on va contribuir, amb dos gols, al títol aconseguit pel United. Ara, als 21 anys, quatre després d'haver marxat, Piqué torna al club on es va formar i on sempre ha volgut triomfar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut