Barça

Gerard Piqué fa balanç després de deu anys al primer equip del Barça: "Mai hauria esperat guanyar el que he guanyat"

El defensa del Barça encara se sorprèn quan mira enrere i veu com han estat els últims deu anys de la seva vida

Actualitzat

El 13 d'agost de 2008, un jove Gerard Piqué va fer realitat el somni de debutar com a jugador del primer equip del FC Barcelona. Una fita reservada per a molt pocs, però encara són menys els que poden dir que s'hi han passat deu anys i encara en poden passar alguns més perquè el defensa català, als 31 anys, encara està en el seu màxim nivell. En una entrevista a Barça TV, Gerard Piqué ha valorat com ha estat aquesta dècada:

"Faig un balanç molt i molt bo. Mai hauria esperat guanyar el que he guanyat ni jugar el que he jugat ni tenir la importància que he pogut tenir durant tots aquests anys."

En aquest sentit, però, Piqué també toca de peus a terra i admet que, més tard o més d'hora, haurà de penjar les botes:

"Sé que hi haurà un dia que hauré d'aixecar la mà i marxar, però, fins que aquell dia arribi, disfrutar-ho com el que més. No diré com Puyol, que va dir que jugaria fins als 40 i l'any següent ho va haver de deixar. Anem a disfrutar-ho any a any i, quan sigui, serà."

Deu anys després, el defensa del Barça té molt clar amb què es quedaria si hagués de triar una única cosa

"Les Champions, suposo. La de Berlín va fer molta il·lusió perquè va ser un any que els primers sis mesos van ser molt difícils. Es van convocar eleccions i el míster estava en entredit."

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut