Gerard Piqué en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Gerard Piqué: "Espero jugar tres o quatre anys més"

El central blaugrana ha destacat que vol seguir al màxim nivell després de guanyar el premi a millor carrera esportiva

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué ha estat guardonat amb la millor carrera esportiva als premis Globe Soccer Awards, celebrats aquest diumenge a la tarda. Als seus 33 anys, el central del Barça ha recollit el guardó en persona, i a l'entrevista ha destacat que espera seguir jugant durant "tres o quatre anys més".

"És un honor per a mi ser aquí després d'una llarga carrera i espero poder seguir jugant tres o quatre anys més."

A la gala, feta na Dubai, Piqué s'ha retrobat amb vells amics com Iker Casillas i el portuguès Cristiano Ronaldo, amb qui va ser company i també rival.

"És divertit tornar a veure l'Iker, amb qui he tingut l'oportunitat de compartir vestidor a la selecció, i Cristiano Ronaldo, amb qui també he compartit vestidor al United, en els meus primers passos, una gran etapa junts en què vam guanyar títols."

El jugador blaugrana també s'ha retrobat amb Robert Lewandowski, escollit millor jugador de l'any i protagonista en el famós partit del Barça contra el Bayern (2-8).

"Amb el Robert no he pogut compartir vestidor, però l'he guanyat, ell m'ha guanyat i és part del joc, guanyar i perdre. El més gran del futbol és compartir experiències i crear relacions amb tots els jugadors amb els quals coincideixes."

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut