Gerard Piqué és xiulat per l'afició de Lleó en la victòria d'Espanya contra Costa Rica (2-1)

Paco Alcácer i Cesc Fàbregas capgiren el gol incial de Venegas en un partit amistós marcat pels xiulets dels aficionats locals contra el central del Barça. El blaugrana Aleix Vidal s'ha lesionat al turmell en el seu debut i no viatjarà a Minsk per enfrontar-se a Bielorússia

David CarballoActualitzat

Tres futbolistes catalans, Marc Bartra, Cesc Fàbregas i Aleix Vidal, han estat titulars en el triomf de la selecció espanyola en el partit amistós contra Costa Rica a Lleó. El flamant fitxatge del Barça ha fet el seu debut amb el combinat espanyol, que s'ha vist sorprès per un gol matiner de Venegas en el minut 4. La reacció de l'equip de Del Bosque ha estat fulminant i Paco Alcácer ha fet l'empat a un només dos minuts després.

Espanya ha passat a tenir el control del joc i, fruit del seu domini a la mitja hora de partit, Cesc Fàbregas ha culminat la remuntada. Amb 2 a 1 s'ha arribat al descans i, en la represa, la selecció espanyola s'ha topat amb un immens Keylor Navas, que ha evitat una victòria més contundent de la Roja amb les seves aturades.

En el minut 63, Gerard Piqué ha entrat en el lloc de Sergio Ramos i ha estat rebut amb una enorme xiulada per l'afició lleonesa. El central català del Barça ha estat el centre de les ires dels aficionats locals i ha estat xiulat cada vegada que ha tocat la pilota. Tot i aquesta rebuda hostil, Piqué no s'ha arronsat i ha jugat a un bon nivell a l'eix de la defensa. Tot i buscar amb insistència marcar algun gol més, Espanya ha sumat una victòria per la mínima abans d'afrontar el pròxim partit de classificació per a l'Eurocopa contra Bielorússia. Aquest matx no el jugarà el blaugrana Aleix Vidal, que no viatjarà a Minsk per una lesió al turmell.