Gerard Piqué, capcot just després del xiulet final (EFE/Alejandro García)
Barça

Gerard Piqué: "És el que hi ha, som el que som"

En declaracions a Movistar Plus, el central blaugrana ha fet un discurs realista i no ha volgut amagar l'evidència després de la desfeta contra el Bayern al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué ha estat l'encarregat de donar la cara després de la desfeta contra el Bayern en el debut a la fase de grups de la Champions al Camp Nou. En declaracions a Movistar Plus, el central blaugrana ha fet un discurs realista i no ha volgut amagar l'evidència.

"És el que hi ha, som el que som. Tenim molta gent jove, hem acabat amb molts jugadors de 18 anys. No és una excusa, és una realitat. A poc a poc, hem d'anar creixent i ja veurem com arribem al final de la temporada."

Piqué ha admès que ara mateix el Barça no està entre els favorits per guanyar la Champions aquesta temporada.

"No estem entre els favorits a la Champions, però potser no passa res… Mireu el Chelsea de la temporada passada. Moltes vegades ho hem estat i no ho hem aconseguit. Les coses poden canviar molt. No em vull excusar. Som el Barça".

Per últim, el capità del Barça ha lamentat els xiulets que ha rebut Sergi Roberto en el moment de ser substituït.

"Em dolen els xiulets a Sergi Roberto. És una persona espectacular i estima el club com ningú. I m'agradaria recordar a la gent que no és lateral, és migcampista de tota la vida. Fa el sacrifici d'adaptar-se a la posició. Em saben greu els xiulets però la gent és lliure." 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut