Tenis

Gerard Piqué confia que els millors tenistes del món participaran a la nova Copa Davis

El jugador del Barça i impulsor del nou format de competició dona resposta a les reticències mostrades per noms destacats com Novak Djokovic o Roger Federer

Actualitzat

Gerard Piqué s'ha desplaçat a Madrid aquest dimecres a la tarda per participar en la presentació del nou format de la Copa Davis, impulsat per ell mateix des de la seva empresa Kosmos i que tindrà com a seu per als dos pròxims anys la capital espanyola.

El jugador del Barça ha comparegut davant dels mitjans de comunicació i s'ha mostrat entusiasmat pel suport que ha rebut la seva iniciativa per part de la Federació Internacional de Tenis i ha remarcat que ha fet realitat un somni.

"Ja fa dos o tres anys que vaig pensar en un esdeveniment únic en el món del tenis en què els jugadors poguessin representar les seves nacions"

Gerard Piqué considera que Madrid és el lloc ideal per acollir la fase final de la nova Davis: "És una ciutat a nivell mundial coneguda. Té infraestructures com la Caja Mágica. Espero que sigui una setmana màgica per a aquesta ciutat i per al món del tenis".

Sobre les reticències que noms destacats com Novak Djokovic o Roger Federer han mostrat a l'hora de participar en el nou format de competició, el central blaugrana confia que les primeres figures del tenis es decideixin a participar-hi.

"Cada cas és individual. Hi ha molts partits i tornejos i van al límit. No es pot saber si un jugador estarà lesionat. Rafa Nadal, si està bé, hi serà. Federer és un ídol per a tot el món, però no és dels jugadors que hagi participat més a la Copa Davis. Caldrà veure també si Suïssa s'acaba classificant. Les seves cames donen el que donen. Si acaba jugant, seria fantàstic. Li obrim les portes. Amb Djokovic soc positiu, confio que arribarem a un acord"

 

 

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut