Gerard Piqué, propietari de l'Andorra, en una imatge d'arxiu
Futbol

Gerard Piqué: "Aniré a la llotja de Cornellà com a president de l'Andorra"

L'exfutbolista del Barça furga en la ferida de l'Espanyol

Redacció Esport3Actualitzat

Tot i haver deixat el Barça, Gerard Piqué continua sent el flagell del món perico. Durant el programa After Kings de la Kings League, l'actual president de l'Andorra ha fet unes declaracions que furguen en la ferida de l'Espanyol després del descens a Segona.

Durant un joc entre els presidents de la competició per endevinar quin seria el jugador número 14 aquest cap de setmana, Gerard Romero ha preguntat en to sorneguer si era de Primera o de Segona Divisió "per descartar els pericos". L'exfutbolista del Barça ha respost al periodista que el comentari no el representava, però tot seguit ha afegit: "Aniré a la llotja de Cornellà com a president de l'Andorra."

"L'any que ve estaré a la llotja de l'Estadi de Cornellà com a president de l'Andorra. Hi haurà un Espanyol-Andorra i tinc dret a anar-hi."

Un episodi més de l'ampli històrial de provocacions de Gerard Piqué a l'Espanyol, amb qui manté una relació de màxima rivalitat. Els partits entre els blanc-i-blaus i l'Andorra de la temporada que ve tenen el morbo assegurat. 

 

Anar al contingut