Futbol internacional

Gerard Nus és el nou entrenador del FK Irtysh Pavlodar del Kazakhstan per a les dues pròximes temporades

El tècnic català, que estava treballant a la secretaria tècnica del Rayo Vallecano, afrontarà la seva segona experiència com a primer entrenador

Gerard Nus, nou entrenador del FK Irtysh Pavlodar del Kazakhstan (EFE)

El tarragoní Gerard Neus, que es trobava treballant en la secretaria tècnica del Rayo Vallecano, s'ha convertit en nou entrenador del FK Irtysh Pavlodar del Kazakhstan per a les dues pròximes temporades, segons ha informat a EFE el mateix tècnic. El FK Irtysh Pavlodar, que posseeix cinc títols de Lliga, competeix en la Primera Divisió del Kazakhstan i la temporada que ve participarà a la Lliga Europa.
   
Per a Gerard Nus, aquesta serà la seva segona experiència com a primer entrenador després de dirigir el 2016 al Rayo Oklahoma de la Lliga NASL nord-americana, amb el qual va arribar a disputar la final en la lluita pel títol. Durant la seva trajectòria professional ha treballat com a entrenador en el Chunnam Dragons de Corea del Sud i en el Melbourne Hearts d'Austràlia, a més d'exercir tasques a la secretaria tècnica de l'Elx i del Rayo Vallecano.
   
Gerard Nus també ha estat entrenador ajudant de l'israelià Avram Grant en la selecció de Ghana, amb la qual va arribar a les semifinals de la Copa Àfrica 2017 i va acabar quart.