Gerard Nus, nou entrenador del FK Irtysh Pavlodar del Kazakhstan (EFE)
Futbol internacional

Gerard Nus és el nou entrenador del FK Irtysh Pavlodar del Kazakhstan per a les dues pròximes temporades

El tècnic català, que estava treballant a la secretaria tècnica del Rayo Vallecano, afrontarà la seva segona experiència com a primer entrenador

Actualitzat
El tarragoní Gerard Neus, que es trobava treballant en la secretaria tècnica del Rayo Vallecano, s'ha convertit en nou entrenador del FK Irtysh Pavlodar del Kazakhstan per a les dues pròximes temporades, segons ha informat a EFE el mateix tècnic. El FK Irtysh Pavlodar, que posseeix cinc títols de Lliga, competeix en la Primera Divisió del Kazakhstan i la temporada que ve participarà a la Lliga Europa.
   
Per a Gerard Nus, aquesta serà la seva segona experiència com a primer entrenador després de dirigir el 2016 al Rayo Oklahoma de la Lliga NASL nord-americana, amb el qual va arribar a disputar la final en la lluita pel títol. Durant la seva trajectòria professional ha treballat com a entrenador en el Chunnam Dragons de Corea del Sud i en el Melbourne Hearts d'Austràlia, a més d'exercir tasques a la secretaria tècnica de l'Elx i del Rayo Vallecano.
   
Gerard Nus també ha estat entrenador ajudant de l'israelià Avram Grant en la selecció de Ghana, amb la qual va arribar a les semifinals de la Copa Àfrica 2017 i va acabar quart.
Anar al contingut