Espanyol

Gerard Moreno es declara "feliç" d'haver renovat per l'Espanyol

El davanter de Santa Perpètua de Mogoda, que ha lligat el seu futur al club perico fins al 2022, ha expressat el seu desig d'aixecar un títol i de retirar-se amb l'Espanyol

Actualitzat

Gerard Moreno ha fet una declaració d'espanyolisme en l'acte de presentació de la seva renovació com a jugador perico. El davanter de Santa Perpètua de Mogoda ha assegurat que "em sento molt feliç, perquè el que volia era renovar i quedar-me aquí. Era l'únic que volia.  Des de petit soc perico i em faria molta il·lusió retirar-me aquí. Encara em queden molts anys de futbol però espero que sigui així", ha manifestat el jugador, de 25 anys.

Moreno ha renovat el seu contracte fins al 2022 i tindrà una clàusula de 50 milions d'euros a partir de la temporada que ve, superior en 10 milions d'euros a l'actual.

"Ara estic centrat en aquest any, en anar millorant com a jugador, que encara falten moltes coses", ha dit Moreno, que també vol mirar més enllà: "Soc ambiciós i vull guanyar un títol o anar a Europa amb l'Espanyol". Per això cal un projecte sòlid i per a l'exjugador del Vila-real l'actual Espanyol ho és: "Ara estem en un projecte potent, que vol créixer, que vol millorar i esperem que es faci realitat. Ho posarem tot de la nostra part perquè així sigui".    

Gerard Moreno s'ha vist acompanyat en la seva presentació de Ramon Robert, conseller delegat del club, i Jordi Lardín, director esportiu. A Robert li ha tocat sobretot parlar de la queixa del club a la Lliga pels horaris dels partits. Lardín, per la seva banda, ha hagut de respondre especialment sobre la renovació de Pau López, un tema absolutament prioritari per a la direcció esportiva perica.       

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut