Futbol

Gerard López és el nou seleccionador català de futbol

Gerard López és el nou seleccionador català de futbol els pròxims dos anys tal com ha anunciat la Federació Catalana de Futbol aquest dilluns a la tarda. L'exjugador de l'Espanyol Sergio González serà el seu segon. Gerard, actual comentarista de TV3, debutarà al capdavant de la selecció catalana aquest Nadal.

Actualitzat
Gerard López és el nou seleccionador català de futbol els pròxims dos anys tal i com ha anunciat la Federació Catalana de Futbol aquest dilluns a la tarda. L'exjugador de l'Espanyol, Sergio González, serà el seu segon. Gerard, actual comentarista de TV3, debutarà al capdavant de la selecció catalana aquest Nadal.

Des que el 2 de gener passat, Johan Cruyff dirigís l'últim partit amb la selecció catalana, havia quedat una vacant a la banqueta. Gerard López (Granollers, 1979) assumirà la seva primera experiència com a entrenador després de passar com a jugador per diferents equips, entre els quals destaca el FC Barcelona on va estar-hi cinc temporades. López va penjar les botes al Girona abans de passar a ser comentarista dels partits a TV3.

L'exjugador de l'Espanyol Sergio González acompanyarà Gerard López a la banqueta de la Selecció com a segon entrenador. De fet, es dóna el cas que González és el jugador que més vegades ha lluït la samarreta de la selecció catalana.

El combinat català jugarà el seu tradicional partit de Nadal el 30 de desembre.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut