Gerard Deulofeu durant un partit amb l'Udinese
Gerard Deulofeu durant un partit amb l'Udinese
Futbol

Gerard Deulofeu: "És increïble com ha fitxat el Barça; lluitarà per tot"

L'extrem català de l'Udinese ha parlat al programa 'Tot costa' de Catalunya Ràdio, on ha analitzat la situació del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Deulofeu es troba en un dels seus millors moments com a professional. El de Riudarenes és titular a l'Udinese, equip situat ara mateix a la tercera posició de la Serie A, a només un punt del líder.

Després d'uns anys amb greus problemes per les lesions, Deulofeu ha agafat més pes al seu equip i ha recuperat l'olfacte golejador. En una entrevista per al programa 'Tot costa', de Catalunya Ràdio, el jugador ha analitzat el seu bon moment de forma.

"Et sents molt complet quan la teva vida personal et va bé. Vaig tenir dues operacions al genoll i vaig tenir recuperacions molt difícils, però ara ja estic recuperat i em sento molt bé. És així perquè ho dono tot tant a dins com a fora del camp."

El darrer partit de lliga abans de l'aturada per seleccions l'Udinese va superar per 3-1 l'Inter de Milà, pròxim rival del Barça a la Champions.

"És un equip molt treballat i tenen poques debilitats. Has de ser més intens que ells, cosa que no és fàcil perquè ells ho són molt. També tenen petits desequilibris en defensa que nosaltres vam aprofitar molt bé. Però el Barça, amb el seu joc i amb la plantilla que ha fet aquest any, és favorit contra l'Inter." 

De fet, Deulofeu ha destacat que segueix habitualment els partits del Barça i creu que és un dels favorits a tots els títols aquesta temporada.

"M'agrada molt veure el Barça. Em sembla increïble com ha fitxat, crec que serà molt bon any. Té una plantilla molt forta, estan entrant líders a l'equip que aportaran experiència als joves i crec que es tornarà a formar un grup guanyador."

"Em sembla increïble el que fa Lewandowski, com interpreta el joc i com parla amb els seus companys. Amb aquest davanter centre i tot el que té el Barça no hi ha cap dubte que lluitarà per tot. Dembélé també em sembla un escàndol. Vaig coincidir amb ell al Barça i veig com ha pujat el seu nivell. És un dels millors extrems del món."

El jugador català també ha donat explicacions sobre una entrevista que va concedir fa uns dies, el titular de la qual era que no tancava la porta al Reial Madrid.

"Aquests titulars que han sortit m'agafen en una època que ja sé com funcionen les coses. Va ser una simple test on vaig dir que veia l'etapa al Barça tancada. És sincer perquè és una realitat, per part meva i per part seva. Després em van dir si aniria al Madrid i vaig riure dient que era un equip molt gran i és difícil dir que no a un equip gran. Però al final els titulars són els que són."

Escolta l'entrevista sencera a Deulofeu

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut