Atletisme

Gerard Descarrega, or i rècord del campionat en salt de llargada a l'Europeu paralímpic

L'atleta reusenc va batre el rècord del campionat (6,37 metres) en la categoria T11, mentre Xavi Porras es va penjar el bronze

La primera jornada de l'Europeu paralímpic de Berlín ja va reportar les primeres medalles per ales atletes catalans. Especialment pel que fa a la prova de salt de llargada T11, per a atletes cecs, guanyada pel reusenc Gerard Descarrega, i amb bronze per a l'olotí Xavier Porras.

Especialment destacable és la fita de Descarrega, campió paralímpic als 400 metres llisos als Jocs de Rio, que s'estrenava en el salt de llargada en un gran certamen, i que amb el seu tercer salt (6.37 metres) va batre el rècord del campionat.