Geraint Thomas s'ha coronat guanyador de l'edició 2018 del Tour de França (EFE)
Geraint Thomas s'ha coronat guanyador de l'edició 2018 del Tour de França (EFE)
Ciclisme

Geraint Thomas es corona guanyador de l'edició 2018 del Tour de França

El ciclista gal·lès ha fet l'entrada triomfal als Camps Elisis de París. Tom Dumoulin ha acabat segon i Chris Froome, tercer.

Actualitzat

L'edició del 2018 del Tour de França abaixa el teló sense sorpreses. Última etapa de la mítica prova ciclista de 116 quilòmetres entre Houilles i París en la que el gran triomfador, Geraint Thomas, ha fet l'entrada triomfal als Camps Elisis per coronar-se com el guanyador. El gal·lès, que anava com a gregari de Chris Froome a l'Sky, ha donat la gran sorpresa, marcant el ritme i relegant el líder del seu equip al calaix més baix del podi.

Entre els dos companys, s'ha esmunyit Tom Dumoulin que ha acabat en la segona posició. Mikel Landa ha acabat setè. En aquesta darrera etapa, la número 21, Alexander Kristoff ha estat el primer a creuar la línia de meta, seguit per John Degenkolb i Arnaud Démare.

En les classificacions complementàries, el francès Julian Alaphilippe s'ha emportat el jersei de la muntanya; Peter Sagan, el mallot verd; Pierre Latour, el blanc com a milor jove i, per equips, la victòria ha estat del Movistar entre els corredors del qual hi havia el català Marc Soler que ha acabat en la posició 73 de la classificació en la categoria individual.

 

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut