Bàsquet

Georgios Bartzokas demana focalitzar l'atenció en l'Olympiacos per ser en el play-off

El tècnic grec ha demanat als seus jugadors concentració durant els quaranta minuts d'un partit molt important per a les aspiracions de l'equip

Marc BéjarActualitzat

Una setmana més, el Barça Lassa afronta el duel a l'Eurolliga amb la necessitat de guanyar si no vol començar a acomiadar-se abans d'hora de la possibilitat d'arribar al play-off de la competició europea. Aquest dijous (20.45, Esport3), els blaugranes reben la visita de l'Olympiacos al Palau amb l'obligació d'obtenir la victòria. Georgios Bartzokas ha demanat als seus jugadors "concentració durant els quaranta minuts", en un duel de màxima exigència. "És un partit molt important, com tots", ha remarcat el grec.

El tècnic barcelonista ha insistit en el deure de ser entre els vuit millors en uns moments en què el Barça, amb 7 victòries i 9 derrotes, està instal·lat en l'onzena posició: "Necessitem i volem ser en el play-off." Sobre l'Olympiacos, Bartzokas ha destacat la seva bona feina defensiva. Es tracta d'un rival que coneix bé perquè el va dirigir la temporada 2012-13, quan va ser campió d'Europa. "Tenen una defensa molt dura i hem d'estar preparats", ha sentenciat el tècnic grec, que també ha confirmat que Claver jugarà tot i tenir molèsties al genoll.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut