George Russell serà company de Lewis Hamilton la pròxima temporada (Reuters)
Motor

George Russell firma amb Mercedes i serà el company de Lewis Hamilton la pròxima temporada

El jove talent anglès substituirà Valtteri Bottas, que podria fer el mateix camí en sentit invers i córrer per a Williams

Els canvis generacionals es van deixant veure a la Fórmula 1. Segons ha pogut saber TV3, George Russell ha signat amb Mercedes per substituir Valtteri Bottas a partir de la pròxima temporada. La notícia arriba dies després que s'oficialitzés la renovació de Lewis Hamilton amb l'equip alemany.

Russell, de 23 anys, és actualment pilot de Williams, escuderia que roda amb motors Mercedes, i ja sap el que és pilotar un cotxe de la marca alemanya: en el passat Mundial, quan Hamilton va ser baixa per Covid-19, Russell va ser l'encarregat de substituir-lo al Gran Premi de Sakhir i va estar liderant la prova durant gran part fins que un error en el box el va relegar al novè lloc.  

La promoció de Russell deixa de moment sense volant Valtteri Bottas, que podria fer el camí invers tenint en compte les bones relacions de Mercedes amb Williams. Cal recordar que Toto Wolff, director executiu de l'equip alemany, prové de l'escuderia anglesa, de la qual havia sigut un dels accionistes principals.  

 

 

 

 

Anar al contingut