@FCBarcelona
Futbol

Gavi ja té un valor de mercat de 25 milions d'euros

La seva bona actuació amb la selecció espanyola i el seu rendiment amb el Barça han provocat que Transfermarkt valori Gavi en 25 milions d'euros, el mateix valor de mercat que Benzema o Hazard

Redacció Esport3Actualitzat

La web Transfermarkt.es ha actualitzat els valors de mercat de 150 jugadors de LaLiga, un llistat en què Gavi ha protagonitzat una entrada estel·lar. El jove blaugrana acaba d'estrenar-se de manera excepcional amb la selecció espanyola a la Lliga de Nacions. En cinc setmanes des de la seva primera aparició amb el Barça, el migcampista ha començat la seva carrera professional amb molts elogis i amb un valor de mercat de 25 milions d'euros.

Gavi, que té contracte amb el Barça fins al 2023, és amb 17 anys el futbolista més jove en la història de la selecció espanyola i forma part de la nova i esperançadora generació del FC Barcelona.

Amb un valor de 25 milions d'euros, Gavi entra ja entre els 60 jugadors més valuosos de LaLiga tot i la seva joventut. El blaugrana iguala en valor jugadors de la talla de Benzema, Hazard o Iñaki Williams. Al Barça, ​​ja és el novè jugador més valuós. Només el superen Frenkie de Jong, Pedri, Ansu Fati, Ter Stegen, Dembélé, Depay i Dest. Gavi ha igualat el valor de Ronald Araújo amb la xifra de 25 milions.

 

D'altra banda, gairebé tots els jugadors que han protagonitzat traspassos superiors als 100 milions d'euros es devaluen: Antoine Griezmann, Eden Hazard o Gareth Bale, per exemple. Alguns dels jugadors més cars de la història del futbol són els que més valor han perdut, com per exemple Hazard, per qui el Reial Madrid va pagar 115 milions d'euros al Chelsea al 2019. El belga té un valor de mercat de 25 milions d'euros. Ara mateix, el seu germà Thorgan Hazard, del Borussia Dortmund, és per primera vegada més valuós que Eden.

Similar és el cas de Bale, que cobra actualment el triple del seu valor de mercat en el seu últim any al Madrid. Es preveu que tant Bale com Hazard guanyin al voltant de 30 milions d'euros bruts per curs.

Griezmann s'embutxaca un salari semblant a l'Atlètic de Madrid tot i que el francès s'ha devaluat 10 milions i passa de 60 milions a 50 milions d'euros.

 

Anar al contingut