Gavi i Alèxia, juntament amb Lewandowski, oferint els seus premis al Camp Nou (EFE)
Barça

Alexia Putellas guanya el premi Golden Woman i Gavi, el Golden Boy

La migcampista catalana agafa el relleu de Lieke Martens en el palmarès del guardó i l'andalús, el de Pedri

Redacció Esport3Actualitzat

Gavi i Alexia Putellas continuen recollint premis: Si dilluns eren dels grans triomfadors de la gala de France Football, aquest divendres s'han emportat un premi més cadascun, lliurat aquesta vegada per la publicació italiana Tuttosport. 

Alexia, flamant guanyadora per segona vegada de la Pilota d'Or, ha estat distingida amb el premi Golden Woman. La capitana del Barça succeeix en el palmarès a una excompanya, la davantera Lieke Martens, que a l'estiu va canviar el Barça pel PSG.

Gavi també succeeix un jugador blaugrana en el premi Golden Boy. Tal com va passar en el premi Kopa, el migcampista andalús agafa el relleu de Pedri. I, com en un calc de les votacions del premi atorgat dilluns per France Football, el migcampista blaugrana ha superat en les votacions Eduardo Camavinga (Reial Madrid), Jude Bellingham (Borussia Dortmund) i Jamal Musiala (Bayern de Munic). 

El Barça ja va ser l'equip que va col·locar més jugadors entre els finalistes de la llista: a més de Gavi, hi havia Pedri, Ansu Fati i Nico González, actualment cedit al València.

El Golden Boy és un premi reservat a jugadors de 21 anys o menys que juguin en les principals lligues europees. S'atorga des del 2003 i fins ara l'han guanyat dos jugadors del Barça: Leo Messi, l'any 2005, i Pedri, la temporada passada. També el va guanyar el català Cesc Fàbregas, aleshores jugador de l'Arsenal, l'any 2006.

Salma Paralluelo no guanya el Golden Girl

La versió femenina del premi Golden Boy també tenia una finalista blaugrana, Salma Paralluelo. L'aragonesa, però, no ha tingut opció al premi final, que ha recaigut en l'alemanya Jule Brand, del Wolfsburg.

 

ARXIVAT A:
Alexia Putellas
Anar al contingut