NBA

Gasol arriba als 13.000 punts, però amb derrota dels seus contra Dallas

Pau Gasol ha tornat a establir una xifra històrica. El català ha arribat als 13.000 punts, tot i que no ha pogut celebrar-ho de la millor manera, amb una victòria. Els Lakers han caigut per 109-100 a la pista dels Mavericks de Dallas. Tot i que l'estrella Kobe Bryant ha aconseguit una doble figura de 21 punts amb 10 assistències, ha estat Gasol, amb 23 punts, el líder de l'atac dels Lakers, que han baixat la seva marca a 31-13 i han perdut el segon partit dels últims vuit. Als locals, ha destacat el veterà Jason Kidd, que ha volgut recordar els seus vells temps d'encistellador amb un doble doble de 21 punts i 10 assistències.

Actualitzat
Gasol ha jugat 37 minuts per anotar 11 de 16 tirs de camp i 1-1 des de la línia de personal, capturar cinc rebots, repartir quatre assistències i posar dos taps.

El triomf dels Mavericks ha tingut doble mèrit perquè ho han aconseguit sense que l'aler alemany Dirk Nowitzki fos factor guanyador per a l'equip, ja que ha perdut el duel individual amb Pau Gasol. Nowitzki s'ha quedat amb només 14 punts i 8 rebots.
Anar al contingut