Rahm es cola entre els primers al US Open (EFE)
Golf

Gary Woodland lidera i Jon Rahm es cola entre els primers al US Open

Adri Arnaus, que s'estrenava en un Major a Pebble Beach, suma un 4 sobre par

Actualitzat

El golfista nord-americà Gary Woodland es manté líder a falta d'una jornada de l'Open de Golf dels Estats Units, que es disputa aquest cap de setmana al centenari recorregut de Pebble Beach, a la vora del Pacífic californià.

Woodland n'ha sumat dos més al seu crèdit de 9 sota par per acabar amb -11, a un cop d'avantatge del segon, l'anglès Justin Rose (-10), guanyador de l'edició de 2013 a Merion, Filadèlfia.

A excepció del guanyador del Masters de 2016, l'anglès Danny Willett, que li ha arrencat 4 cops al camp, els greens petits i ondulats de Pebble Beach han repel·lit l'atac dels millors del golf mundial.

A la tercera jornada han avançat posicions també els nord-americans Chez Reavie (-7) i Brooks Koepka (-7), guanyador dels US Open de 2017 i 2018, el sud-africà Louis Oosthuizen (-7) i el nord-irlandès Rory McIlroy (-6), favorit dels europeus a la victòria juntament amb Rose.

Els favorits del públic nord-americà, els veterans Tiger Woods i Phil Mickelson, han acabat al par i +4, respectivament, un resultat amb el qual Woods tindrà molt difícil conquerir el seu setzè Major i Mickelson abandona l'esperança de guanyar el seu primer Open dels Estats Units.

El golfista de Biscaia Jon Rahm s'ha colat entre els primers llocs de la taula amb un resultat acumulat de -4. Sergio Garcia, amb +1, ha superat el seu primer tall en un gran després de set consecutius fallats; Adri Arnaus, que s'estrenava en un Major a Pebble Beach, porta un 4 sobre par i Rafa Cabrera Bello un 5 sobre par.

Anar al contingut