Futbol

Gareth Bale s'entrena amb el Reial Madrid entre somriures

El gal·lès, que va desafiar el Madrid estant amb la seva selecció, s'exercita amb el grup i podria jugar contra la Reial Societat

Actualitzat
El Reial Madrid s'ha entrenat aquest divendres per preparar el pròxim duel, aquest dissabte (21.00) a casa amb la Reial Societat. La imatge esperada a l'entrenament de l'equip blanc era la presència de Gareth Bale, que va celebrar la classificació de Gal·les per a l'Eurocopa mostrant una pancarta on es feia broma sobre l'escàs compromís del jugador amb el seu club. Segons l'eslògan, les prioritats de Bale són, per aquest ordre, Gal·les, el golf i, finalment, el Reial Madrid.  

Al gal·lès se'l veia ben content i relaxat en l'entrenament matinal, el primer que feia al complet amb la resta del grup. Fins i tot li ha fet gràcia quan, després de fallar una passada, Mariano li ha fet broma dient que li hauria sortit millor amb un moviment de golf.

Més tard, Zinedine Zidane ha sortit en defensa de Bale a la sala de premsa:

"En Gareth és un dels nostres. És un jugador important i sempre ho ha demostrat. Pot tornar a ser un jugador decisiu."

 

No és clar que l'aficionat madridista continuï donant crèdit a Bale. Caldrà veure quina és la reacció aquest dissabte al Santiago Bernabéu.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut