Bale
Bale
Futbol

Gareth Bale no autoritza el Reial Madrid a donar informacions sobre el seu estat físic

El davanter gal·lès està lesionat des del 13 d'octubre i està buscant una sortida per al pròxim mercat d'hivern

Santi PadróActualitzat

Gareth Bale ha estat el gran protagonista de les hores prèvies del partit de Lliga que ha de jugar aquest dimecres el Reial Madrid contra el Leganès. El davanter ha fet unes declaracions a The Telegraph, en què ha confirmat que viu en una bombolla i reconeix que no sap qui és el primer ministre del Regne Unit, que l'únic que l'interessa és el golf.

Però el gal·lès també viu, últimament, al marge del futbol. Bale està lesionat des del 13 d'octubre i ha demanat al club que no es faciliti cap informació respecte al seu estat físic. Zinedine Zidane no el va convocar l'1 d'octubre passat per jugar la Champions contra el Bruges. I sembla que aquest ha estat el detall que ha trencat les relacions entre el tècnic i el davanter.

Tot i això, l'entrenador blanc li ha donat permís aquest dilluns per viatjar a Londres per temes personals. Tenia prevista una trobada amb el seu agent per buscar una sortida del Bernabéu en el mercat d'hivern. Una opció que ja s'havia contemplat aquest estiu passat i que ara torna a prendre forma tot i que al jugador li queden encara dos anys de contracte amb el Madrid.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut