Muguruza celebra la victòria contra Kerber (EFE)
Tenis

Garbiñe Muguruza s'imposa a Angelique Kerber i es classifica per als quarts de final de Wimbledon

La tenista hispanoveneçolana s'ha refet de la pèrdua del primer set i ha reaccionat, per acabar guanyant a la número 1 mundial per 4-6, 6-4 i 6-4

Actualitzat

Garbiñe Muguruza s'ha classificat per als quarts de final de Wimbledon després d'imposar-se a l'alemanya Angelique Kerber, número 1 del rànquing mundial, per 4-6, 6-4 i 6-4. La tenista hispanoveneçolana s'ha refet de la pèrdua del primer set i ha reaccionat per acabar guanyant en dues hores i 20 minuts de joc.

Muguruza, finalista a l'All England Club el 2015, ha derrotat l'alemanya per cinquena vegada consecutiva i ara s'enfrontarà per una plaça a les semifinals contra la russa Svetlana Kuznetsova, botxí de la polonesa Agnieszka Radwanska, per 6-2 i 6-4.

La més veterana elimina la més jove del torneig

Venus Williams, desena favorita, també s'ha classificat per als quarts de final després de vèncer per 6-3 i 6-3 en una hora i quatre minuts a la croata de 19 anys Ana Konjuh, la més jove del torneig. Amb aquesta, és la tretzena vegada que Williams disputarà els quarts de final del torneig londinenc, que ha guanyat en cinc ocasions, l'última el 2008.
 
La nord-americana, de 37 anys, la més veterana del quadre, s'enfrontarà en quarts de final contra la letona Jelena Ostapenko, campiona del Roland Garros, que s'ha imposat a la ucraïnesa Elina Svitolina en una hora i 44 minuts per 6-3 i 7- 6 (6).

Els quarts de final del quadre femení els completen la nord-americana Coco Vandeweghe, que ha eliminat la danesa Caroline Wozniacki, i la britànica Johanna Konta, que s'ha desfet de la francesa Carolina Garcia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut