Tenis

Garbiñe Muguruza: "S'ha de seguir treballant i esperant el moment que arribarà"

La flamant finalista de l'Open d'Austràlia ha reconegut en una entrevista a TV3 que potser els èxits li van arribar molt d'hora, però, quan va baixar en el rànquing mundial, no es va rendir, conscient que tard o d'hora tornaria a ser a l'elit del tenis mundial

RedaccióActualitzat

La tenista Garbiñe Muguruza, flamant finalista de l'Open d'Austràlia, ha reconegut en una entrevista a TV3 que potser els èxits li van arribar molt d'hora. Després, quan va baixar en el rànquing, no es va rendir, conscient que tard o d'hora tornaria a ser a l'elit del tenis mundial. 

Tot i la derrota en la final -davant Sofia Kenin- a Melbourne, Muguruza, que ocupa el número 16 de  va recuperar la seva millor versió després d'un any i mig en què els resultats no la van acompanyar. Tot i així, no es va rendir mai -i encara menys- es va plantejar de deixar el tenis. 

"He aconseguit moltes coses molt ràpid i molt jove a la meva carrera, tampoc ho vull diferent, mentre abans millor, però és cert que això té un efecte i penses si tinc només 23 anys i ja tinc moltes coses que no sabia si arribaria a aconseguir. És ideal mantenir-se fort. La diferència era alguns llocs del rànquing, en cap moment vaig pensar que no ho aconseguiria. Has d'estar preparada per saber que hi haurà moments que jugaràs molt bé i altres moments on no et trobaràs tan bé. Això és el que ha anat passant, puges i baixes, però s'ha de seguir treballant i esperant el moment que arribarà".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut