Garbiñe Muguruza durant el partit amb la tailandesa Luksika Kumkhum, als quarts de final del torneig de Hong Kong
Tenis

Garbiñe Muguruza es queda fora de la final del torneig de Hong Kong

Qiang Wang jugarà la final amb la ucraïnesa de 18 anys Daiana Iastremska, que es va imposar a la xinesa Shuai Zhang per 7-5 i 6-4

Actualitzat

La tenista hispanoveneçolana, quarta favorita, no jugarà la final del torneig de Hong Kong després de perdre amb la xinesa Qiang Wang, sisena cap de sèrie, per 6-7 (5), 6-4 i 7-5, després de dues hores i 40 minuts de partit.

La inconsistència en el servei ha acabat amb les possibilitats de Muguruza, que ha perdut el servei en set ocasions: dos al primer set, tres al segon i altres dues al tercer i definitiu.

Muguruza ha arribat a anar guanyant per 4-1 a la mànega definitiva i 5-4, però ha perdut els tres últims jocs i la possibilitat de disputar la que hauria estat la seva tercera final de l'any després de la victòria a Monterrey i la derrota a Doha.

Després del torneig de Hong Kong, Garbiñe Muguruza completarà la temporada 2018 disputant la setmana vinent el WTA Internacional de Luxemburg, i el torneig WTA Elite Trophy a Zhuhai (Xina) la setmana del 29 d'octubre. Un final de temporada mogut on no podrà competir als WTA Finals, perquè no ha aconseguit classificar-se.

Anar al contingut