Garbiñe Muguruza s'ha classificat per a les semifinals de Wimbledon (EFE)
Tenis

Garbiñe Muguruza es desfà de Kuznetsova i avança a les semifinals de Wimbledon

La tenista hispanoveneçolana s'ha imposat a la veterana russa Svetlana Kutnetsova per 6-3 i 6-4 i ha accedit a la penúltima ronda del torneig londinenc, on ja va ser finalista el 2015. La seva pròxima rival serà l'eslovaca Magdalena Rybarikova

Actualitzat

Garbiñe Mugurua s'ha classificat de forma brillant per a les semifinals de Wimbledon. La tenista hispanoveneçolana s'ha imposat a la veterana russa Svetlana Kuznetsova per 6-3 i 6-4 i ha accedit a la penúltima ronda del torneig londinenc.

Muguruza, que ja va ser finalista a l'All England Club el 2015, intentarà repetir aquesta fita si supera en una de les semifinals a la seva pròxima rival, l'eslovaca Magdalena Rybarikova, que s'ha imposat a la nord-americana Coco Vandeweghe per 6-3 i 6-3. Rybarikova, número 87 del rànquing mundial, ha donat la sorpresa i ha accedit a unes semifinals de Grand Slam per primera vegada a la seva carrera.

L'altra semifinal femenina de Wimbledon la disputaran Venus Williams i Johanna Konta. La veterana nord-americana, de 37 anys, s'ha imposat a la letona Jelena Ostapenko, campiona a Roland Garros, per 6-3 i 7-5, mentre que la britànica ha superat la romanesa Simona Halep per 6-7, 7-6 i 6-4, que amb aquesta desfeta coronarà la txeca Karolina Pliskova com a nova número u mundial en el lloc d'Angelique Kerber.

Konta, cap de sèrie número sis, s'ha convertit en la primera tenista britànica que aconsegueix arribar a les semifinals de Wimbledon des de Virginia Wade, el 1978.

Djokovic, a quarts de final

Novak Djokovic ha completat els quarts de final del quadre masculí després de desfer-se del francès Adrian Mannarino en tres sets per 6-2, 7-6 i 6-4. El duel, que s'havia de disputar el dilluns, es va ajornar per falta de llum i s'ha disputat aquest dimarts en un duel on el serbi ha estat molt superior al seu rival. Djokovic s'enfrontarà ara amb Thomas Berdych per un lloc a les semifinals.   

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut