Garbiñe Muguruza, durant el seu debut a Roland Garros (EFE)
Tenis

Garbiñe Muguruza es classifica amb remuntada per a la segona ronda de Roland Garros

La tenista hispanoveneçolana, cap de sèrie número 19, ha suat per desfer-se en el seu debut de la desconeguda nord-americana Taylor Townsend en tres sets per 5-7, 6-2 i 6-2 després de gairebé dues hores d'intensa lluita

Actualitzat

Garbiñe Muguruza s'ha classificat amb més patiment del previst per a la segona ronda de Roland Garros. La tenista hispanoveneçolana, cap de sèrie número 19, ha suat per desfer-se en el seu debut de la desconeguda nord-americana Taylor Townsend. La número 98 del rànquing mundial ha sorprès Muguruza i s'ha emportat el primer set per 5-7, però la tenista del Barcino ha reaccionat i ha pogut remuntar el resultat advers amb un doble 6-2 després de gairebé 2 hores de lluita.

Muguruza, campiona a Roland Garros el 2016, ha debutat a la nova pista del complex, la Simonne Mathieu, amb aforament per a uns 5.000 espectadors, en un partit irregular en què ha anat de menys a més. Un cop superat l'ensurt de l'estrena, la tenista nascuda a Caracas ja té rival en la següent ronda, la sueca Johanna Larsson, que s'ha imposat a l'eslovaca Magdalena Rybarikova per 6-3 i 6-4.

Anar al contingut