Muguruza va estar molt desencertada davant Konta (Reuters)
Tenis

Garbiñe Muguruza cau víctima dels seus propis errors i diu adéu a l'Open dels Estats Units

La finalista de Wimbledon va fer 59 errors no forçats i 13 dobles faltes, i, juntament amb Wozniacki, és una de les grans favorites que marxen en la segona ronda

Actualitzat

La segona ronda de l'Open dels Estats Units de tenis va donar dues sorpreses importants en el quadre femení. Garbiñe Muguruza, novena cap de sèrie, va perdre davant de la britànica Johanna Konta, 97 del món, per 7-6 (7), 4-6, i 6-2. La finalista de l'últim Wimbledon no es va trobar mai amb el seu millor tenis, va cometre 59 errors no forçats i 13 dobles faltes.

Unes hores abans, Caroline Wozniacki, finalista l'any passat a Flushing Meadows, va malbaratar quatre pilotes de partit en el segon set contra Petra Cetkovská, número 149 del món, i va perdre per 4-6, 7-5 i 7-6 (7).

En la part masculina del torneig, Roger Federer va oferir una nova exhibició de bon joc i confiança per desfer-se de Steve Darcis amb un clar 6-1, 6-2 i 6-1.

Res a veure amb les dificultats d'Andy Murray, que va perdre els dos primers sets davant Adrian Mannarino, 35 del món. L'escocès, però, va reivindicar la seva condició d'excampió del torneig i al final va guanyar per 5-7, 4-6, 6-1, 6-3 i 6-1.

Stan Wawrinka no va perdre cap set, però va haver de disputar tres hores i dos minuts abans de vèncer per 7-6 (7), 7-6 (7) i 7-6 (8) Hyeon Chung, la jove promesa sud-coreana de 19 anys.

Anar al contingut