Gala Mestres, reforç important del Cadí La Seu
Bàsquet

Gala Mestres, primera incorporació del Cadí-La Seu per a la pròxima temporada

El Sedis Bàsquet ha anunciat aquest divendres el primer fitxatge del Cadí La Seu per a la temporada 2020-2021. L'equip urgellenc es reforça amb la vilanovina Gala Mestres per afermar el joc exterior

Redacció Esport3Actualitzat

L'aler vilanovina Gala Mestres, que arriba a la Seu procedent del Quesos El Pastor de Zamora, reforçarà el joc exterior del nou Cadí, després d'haver firmat contracte per les dues pròximes temporades.

 

La vilanovina disputarà el seu segon any a la màxima categoria estatal. Fa dues temporades va arribar-hi amb el CB Arxil de Pontevedra i la passada temporada va debutar a Lliga Femenina Endesa de la mà del Quesos El Pastor de Zamora.

És una jugadora amb molt físic, amb bon tir exterior, que arriba molt il·lusionada a la Seu i amb ganes de seguir creixent com a jugadora.

El tècnic, Bernat Canut, fa una valoració molt positiva de la incorporació de Gala Mestres i creu que pot aportar molt a l'equip.

Mestres, nascuda el 1994, es va formar a Vilanova i la Geltrú i als equips de base del CBF Sarrià de Barcelona. Com a júnior també va jugar al Femení Sant Adrià, la temporada 2011-2012, i també té experiència al Canadà, on l'any 2018 va jugar a la CCAA amb la Universitat de Mount Royal, a Calgary.

Anar al contingut